Äntligen ska vi få inspirera!

I februari och början på mars åker jag och Karin ut och berättar om serviceprojektet på olika orter på landsbygden. Bakom mig på bilden ser du några av alla lokala planscher som ska sprida våra möten (och jag vet de är spegelvända och svårlästa)…
Vi är så peppade på att få sprida möjligheterna som detta projektet kan innebära för just dig! För det är just det, vad som kan vara service kan vara så mycket olika saker, beroende på ortens behov och inte minst de boendes önskemål och idéer. Med andra ord finns det massor av möjligheter som kan bli verklighet här!

Kom, lyssna och inspireras du också!

15/2 – Slöinge med omnejd – Slöinge församlingshem
22/2 – Morup med omnejd – Morups församlingshem
23/2 – Vessigebro med omnejd – Ätrasalen, Vessigebro
27/2 – Älvsered med omnejd – Älvsereds bygdegård
2/3 – Ätran med omnejd – Krogsereds bygdegård

Alla träffar startar 18.30 och beräknas vara slut runt 20.

Det krävs ingen som helst föranmälan, men det är alltid bra om du anmäler dig i våra event på Facebook som du hittar här, då hjälper du oss att sprida och mötet 🙂 Vi bjuder på lite enklare fika 🙂 På Facebook hittar du också flyers för de olika mötena som du mer än gärna får dela! <3

Ikväll smygstartar vi med att prata för ägare till livsmedelsbutiker på landsbygden. Vi ser dem som viktiga medskapare för serviceprojektet och hoppas att vi både kan hjälpa dem och få hjälp av dem i projektet.

Det ska bli väldigt kul att vara igång och även om projektet är 2,5 år har jag en känsla av att tiden kommer gå väldigt fort och att det kommer skapas massor av bra idéer och en härlig samverkan. Det är i alla fall min dröm som projektledare 🙂

Hoppas att just du kommer till något av våra möten! <3

//Jennifer