Till hösten blir det marknad!

Att det finns en bonnamarknad i Köinge varje torsdag vet ganska många. Den håller till utanför Lantmännen och är välbesökt och omtyckt. Antalet knallar varierar men fokus har varit på kvalitetsprodukter, gärna från bygden eller länet.

Nu gör vi tillsammans med Ralf Teebay på Gudmundsgården slag i saken och utvecklar bonnamarknaden. Vi tycker att fler små byar ska leva upp av en marknad som i gamla tider och vi tycker det är ett utmärkt sätt för lokala företagare att visa upp sina produkter och tjänster.
Målet är att på sikt få marknader på flera ställen på Falkenbergs landsbygd men vi startar i Ätran. Från och med oktober kommer det i Ätran bli marknad på torget framför banklokalen/mataffären den andra fredagen i varje månad.

Marknaden är öppen för alla som vill sälja så länge det är genuina produkter och allra helst från Falkenberg. Det kan också vara företagare som vill marknadsföra tjänster eller upplevelser.

Vill du vara med på marknaden? Hör av dig så guidar vi dig vidare!

Vi hörs!
/Jennifer