Utkörning av matkassar i Slöinge :)

En av serviceslagen som vi ska jobba med inom serviceprojektet är dagligvaruhandel. Sedan projektet drog igång har vi därför försökt hitta en lösning för att skapa en fungerande utkörning av matkassar från butikerna på landsbygden till boende och andra som är intresserade. Vi har testat många idéer, lagt ner dem och gjort om dem…. Men nu!

Nu kör vi igång! Vår första butik att starta med detta är MatÖppet i Slöinge där vi också tänker etablera en servicepunkt, så matkassen blir första steget i etableringen.
Här kommer butiken, i samarbete med det sociala företaget En Trappa Upp, köra ut matkassar till både företag, privatpersoner och föreningar. Kassarna beställer man från Matöppet och tanken är att detta ska starta igång 1:a mars. Målet är att fler butiker ska ansluta, men vi börjar i liten skala och provar hos det härliga gänget i Slöinge! 🙂

Är du intresserad av att få en matkasse utkörd? Kontakta Anna eller Ina på MatÖppet på telefon 0346 401 47 🙂