Café i Ätran från och med 15 februari!

Den 15 februari öppnar det sociala företaget En Trappa Upp café i gamla postlokalen i Ätran. Just nu pågår som bäst inflyttning och iordningställande för att göra det så mysigt som möjligt. Caféet kommer vara öppet mellan kl 12-18 torsdag till fredag till att börja med. Det kommer serveras kaffe, fika och kanske lite enklare luncher. I lokalen kommer också finnas soffor, bord och stolar, lämpliga för såväl myshäng som ett mindre litet möte.

En Trappa Upp kommer också hålla öppet om det finns föreningar eller annat som vill förlägga möten till lokalen går det fint. Vi jobbar på att få igång både språkcafé och företagsmöten i lokalen.

I april är planen att omstarta vår marknad i Ätran igen, eventuellt flyttar vi den till lördagar och kombinerar den med lite Reko-Ring-inspirerad utlämning av lokalproducerade varor.

Servicepunktprojektet har ett kontrakt med Falkenbergs Sparbank som just nu sträcker sig till 30/4, därefter är det inte riktigt klart med vad som händer. Men vi bakom serviceprojektet är hoppfulla att verksamheten ska fortsätta även därefter och bli permanent på eller annat sätt i gamla banklokalen.

Intresserad av aktivitet i lokalen eller att medverka på en framtida marknad i Ätran? Kontakta Jennifer.erlandsson@Falkenberg.se 🙂