Banklokalen äntligen i kommunal ägo!

Den 11 september beslutade kommunstyrelsen att köpa in den före detta banklokalen i Ätran för att möjliggöra servicepunkt Ätran.
Det innebär att arbetet nu äntligen kan ta fart på allvar!

Som grund i servicepunkten kommer biblioteket vara. Biblioteket kommer vara en stor del av lokalen, men tillsammans och interagerat med biblioteket kommer vi också ha ett café, som drivs av En Trappa Upp. Förutom detta kommer det finnas möteslokaler att hyra och kontorsplatser där såväl företagare som kommunala tjänstemän ska kunna sitta vissa dagar.

Flera olika aktiviteter kommer arrangeras i lokalen, bland annat kommer Träffpunkt Ätran ha återkommande verksamhet för äldre och daglediga. Språkcafé och mammaträffar finns också på programmet.

Inflyttningen beräknas till våren 2019. Innan dess ska lokalen byggas om för att fungera för den verksamhet som nu ska in där. Både jag och Karin är väldigt glada och tacksamma att köpet nu kommit till stånd och att servicepunkten kan börja ta form!
Målet är att den ska vara igång till sommaren/hösten 2019.

Är du intresserad av att ha verksamhet i lokalen? Kontakta oss gärna!

//Jennifer