Servicepunkter på gång!

Nu börjar de ta form – våra servicepunkter! Till vänster ses delar av modulen som ska stå i Slöinge och Älvsered. ”Falkenbergs kartan” är en anslagstavla i form av Falkenbergs kommun som kommer finnas på flera av servicepunkterna 🙂

Det är företaget Kosmonaut som genom en direktupphandling fick uppdraget att ta fram våra fysiska platser. Vi tror detta kommer bli riktigt, riktigt fint!
Totalt blir det fem servicepunkter – Älvsered, Slöinge, Långås, Källsjö och Ätran. I Älvsered och Slöinge blir de identiska medan de i Långås, Källsjö och Ätran blir en annan design, anpassade efter lokalen.

Det som inte syns på bilden, och som vid besöket var på lackering, är de gula ställningar som ska innehålla skärmar och som kommer finnas på alla platserna. Skärmarna är det som ska bli det riktiga innehållet i servicepunkterna. Till en början kommer det vara kopplingar till kommunens webbplatser falkenberg.se och kommun.falkenberg.se, men vi ser stora utvecklingspotential i och med denna digitala lösning. Exakt vad och hur de kommer utvecklas och användas återstår att se 🙂

Nu väntar vi med spänning på att dessa moduler ska monteras, vilket förhoppningsvis blir i månadsskiftet juli/augusti.